Een website/webshop op maat laten ontwerpen?

Websites en Webshops op Maat

Welkom bij Nouvatio, dé specialist in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops op maat. Of je nu een kleine ondernemer bent die een online aanwezigheid wil creëren of een groter bedrijf dat zijn e-commerce activiteiten wil uitbreiden, wij hebben de oplossing voor jou.

Een Website die Aansluit bij Jouw Behoeften

Onze websites worden volledig op maat vormgegeven om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of je nu een informatieve website wilt om je bedrijf te presenteren of een blog wilt starten, wij zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid perfect aansluit bij je doelen.

Een basiswebsite bestaat uit 3 pagina’s en kan al gerealiseerd worden vanaf €600,-. Deze pagina’s kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een homepagina, over ons pagina en contactpagina. Uiteraard kunnen we deze structuur aanpassen naar jouw wensen.

Een Krachtige Online Winkel met een Webshop

Als je producten online wilt verkopen, bieden wij ook op maat gemaakte webshops aan. Onze webshops zijn gebruiksvriendelijk en zorgen ervoor dat jouw klanten eenvoudig kunnen winkelen en afrekenen. Daarnaast kunnen we de webshop integreren met een betalingssysteem naar keuze, zoals iDEAL of PayPal.

Een standaardwebshop bestaat uit 4 pagina’s en kan worden verkregen vanaf €800,-. Deze pagina’s omvatten onder andere de homepagina, productpagina’s en een winkelwagen. Bovendien kun je tot wel 10 producten toevoegen bij dit pakket. Uiteraard kunnen we het aantal pagina’s en producten aanpassen aan jouw specifieke wensen.

Overtuigende Voordelen voor Klanten

 • Professioneel ontwerp: Onze websites en webshops worden vormgegeven door ervaren ontwerpers die oog hebben voor detail.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Wij streven ernaar om websites en webshops te creëren die intuïtief zijn in gebruik, zodat jouw bezoekers een prettige ervaring hebben.
 • Mobielvriendelijkheid: Al onze websites en webshops zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat ze er geweldig uitzien op elk schermformaat.
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Wij implementeren SEO-technieken om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop goed vindbaar is in zoekmachines.
 • Ondersteuning en updates: Wij bieden continue ondersteuning en kunnen updates uitvoeren om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date blijft.

Neem vandaag nog contact met ons op?

Wil je een professionele website of webshop op maat laten maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen bespreken we jouw wensen en behoeften, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Investeer in een sterke online aanwezigheid en vergroot je bereik. Kies voor Bedrijfsnaam en laat ons je helpen om succesvol te zijn op het internet!

€600,-

/ Vanaf

Alle prijzen zijn exclusief BTW en inclusief het ontwerp.

Grafisch vormgever inhuren?

Wilt u een grafisch vormgever inhuren voor een project? Stuur ons dan een berichtje en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u een bepaalde vraag?

Neem dan gerust contact op met ons via de onder staande Whatsapp link.

Aangeraden

Huisstijl pakketten

Huisstijl Basic

Het Huisstijl Basic pakket is een prima basis pakket waar jij jouw onderneming mee kunt beginnen.

300,- / Pakket
 • Logo

  Onbeperkt word er ontworpen tot u tevredenheid.

 • Visitekaarten 500st

  Dit zijn 500 gedrukte visitekaarten inclusief het ontwerp.

 • Flyer digitaal

  Deze media-uiting is digitaal van telefoon formaat of een formaat van 1920x1080px.

Huisstijl Gold

Het Huisstijl Gold pakket is het meest complete pakket waar jij jouw onderneming exclusief mee kunt maken..

650,- / Pakket
 • Logo

  Drie logo concepten.

 • Visitekaarten 1000st

  Dit zijn 1000 gedrukte visitekaarten inclusief het ontwerp.

 • Briefpapier

  Deze media-uiting is digitaal.

 • Flyer digitaal

  Deze media-uiting is digitaal van telefoon formaat of een formaat van 1920x1080px.

 • Flyers 1000st

  Dit zijn 1000 gedrukte flyers inclusief het ontwerp.

 • Spandoek

  Spandoek heeft een afmeting van 3x4m.

 • Banner 100x200cm

  Dit is een geheel compleet uitklapbare banner van 100x200cm.

Huisstijl Silver

Het Huisstijl Silver pakket is een pakket waarmee jij jouw onderneming verder kunt verdiepen.

450,- / Pakket
 • Logo

  Drie logo concepten.

 • Visitekaarten 500st

  Dit zijn 500 gedrukte visitekaarten inclusief het ontwerp.

 • Briefpapier

  Deze media-uiting is digitaal.

 • Flyer digitaal

  Deze media-uiting is digitaal van telefoon formaat of een formaat van 1920x1080px.

 • Banner 85x200cm

  Dit is een geheel compleet uitklapbare banner van 85x200cm.

Alle prijzen zijn exclusief de BTW.

Veel gestelde vragen

De manier om een pakket aan te vragen is heel simpel. Ga naar de pagina van het soort pakket dat u wilt aanschaffen. Klik dan vervolgens op aanschaffen bij het pakket naar keuze en vul dan het invulformulier in. Hierna zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zit er een media-uiting niet in het door u gekozen pakket die u er wel in wilt hebben? Neem dan contact of via Whatsapp of per mail om dit toch aan te vragen.

Ga naar de pagina genaamd aanvragen. Vervolgens vult u het aanvraag formulier in. Na dit te hebben gedaan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Na het insturen van een aanvraag formulier binnen de termijn van een kortingsactie zal de korting verrekend worden in de offerte.

Ontdek de kracht van visuele communicatie met Nouvatio! Onze creativiteit en vakmanschap brengen uw merk tot leven.

Copyright © 2023 Nouvatio.nl

Chat openen
NOUVATIO
Hallo 👋
Hoe kunnen we u helpen?