Een Flyer op maat laten ontwerpen?

Digitaal of Bedrukt?

Bij het promoten van een evenement, product of dienst is een flyer nog steeds een effectieve manier om de aandacht te trekken. Maar in dit digitale tijdperk, waarin alles online beschikbaar lijkt te zijn, vraag je je misschien af: waarom zou ik kiezen voor een bedrukte flyer als ik deze ook digitaal kan verkrijgen? In dit artikel zullen we de voordelen van beide opties bespreken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Bedrukte Flyers

Een digitale flyer is een elektronische versie van de traditionele gedrukte flyer. Deze kunnen worden verspreid via e-mailmarketingcampagnes, sociale media of websites. Het belangrijkste voordeel van digitale flyers is het bereik dat ze bieden. Met slechts één klik kunnen duizenden mensen over de hele wereld jouw boodschap zien.

Daarnaast zijn digitale flyers gemakkelijk aanpasbaar en kunnen ze interactieve elementen bevatten, zoals video’s en links naar jouw website of online winkel. Dit maakt het mogelijk om directe actie te stimuleren en potentiële klanten naar jouw online platform te leiden.

De kosten voor het creëren en verspreiden van digitale flyers zijn relatief laag in vergelijking met bedrukte flyers. Je hoeft geen geld uit te geven aan drukwerk- en verzendkosten. Daarnaast kun je met behulp van analytics-tools precies bijhouden hoeveel mensen jouw digitale flyer hebben geopend, wat helpt bij het meten van de effectiviteit van jouw marketingcampagnes.

Een digitale flyer kan ook snel worden bijgewerkt of aangepast. Stel je voor dat je een evenement organiseert en er op het laatste moment wijzigingen zijn in de locatie of tijd. Met een digitale flyer kun je deze informatie direct updaten en verspreiden naar jouw publiek, zonder dat je nieuwe exemplaren hoeft te laten drukken.

De prijs van een digitale flyer begint bij slechts 80,- euro. Dit is inclusief het ontwerp en de distributie ervan via e-mailmarketing of sociale media. Een betaalbare optie voor kleine bedrijven en start-ups die hun bereik willen vergroten zonder grote investeringen te doen.

Bedrukte Flyers

Hoewel digitale flyers veel voordelen bieden, zijn er nog steeds goede redenen om te kiezen voor bedrukte flyers. Het tastbare aspect van een gedrukte flyer kan een sterke impact hebben op potentiële klanten. Mensen houden ervan iets fysieks vast te houden en door te bladeren, waardoor ze meer betrokken raken bij de boodschap die wordt overgebracht.

Bovendien kunnen bedrukte flyers op verschillende plaatsen worden uitgedeeld, zoals winkels, evenementen of beurzen. Dit vergroot de kans dat jouw doelgroep jouw boodschap ziet en onthoudt. Een goed ontworpen flyer met aantrekkelijke visuals kan echt opvallen tussen de massa.

Bedrukte flyers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals A7, A6 en A5. Deze formaten zijn geschikt voor het verspreiden van informatie over een specifiek evenement of product. Als je op zoek bent naar iets groters, zoals een posterformaat flyer, kunnen we deze ook op aanvraag leveren.

De prijs van bedrukte flyers begint bij 150,- euro voor 1000st. Dit is inclusief het ontwerp en de drukkosten voor een standaardformaat (A7, A6 of A5). Deze optie is ideaal als je een gerichte doelgroep wilt bereiken en wil zorgen voor een blijvende indruk door middel van tastbare marketingmaterialen.

Waarom kiezen voor ons?

Het kiezen tussen digitale of bedrukte flyers hangt af van jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Digitale flyers bieden een groot bereik, lage kosten en gemakkelijke aanpassingen. Ze zijn ideaal voor het vergroten van jouw online aanwezigheid en het aantrekken van potentiële klanten naar jouw website.

Aan de andere kant bieden bedrukte flyers tastbaarheid, betrokkenheid en geven ze jouw boodschap meer impact. Ze zijn geschikt om te worden uitgedeeld op locaties waar jouw doelgroep zich bevindt. Bedrukte flyers kunnen ervoor zorgen dat jouw merk blijft hangen bij mensen die ze ontvangen.

In beide gevallen is het belangrijk om te investeren in professioneel ontwerp en creatieve inhoud die de aandacht trekt. Of je nu kiest voor digitale flyers of bedrukte flyers, een overtuigende boodschap en aantrekkelijk design zijn essentieel om jouw doelgroep te overtuigen.

Of je nu gaat voor digitaal of bedrukt, wij kunnen je helpen met het ontwerpen en verspreiden van jouw flyer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

€150,-

/ Vanaf

Alle prijzen zijn exclusief BTW en inclusief het ontwerp.

Grafisch vormgever inhuren?

Wilt u een grafisch vormgever inhuren voor een project? Stuur ons dan een berichtje en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u een bepaalde vraag?

Neem dan gerust contact op met ons via de onder staande Whatsapp link.

Aangeraden

Huisstijl pakketten

Huisstijl Basic

Het Huisstijl Basic pakket is een prima basis pakket waar jij jouw onderneming mee kunt beginnen.

300,- / Pakket
 • Logo

  Onbeperkt word er ontworpen tot u tevredenheid.

 • Visitekaarten 500st

  Dit zijn 500 gedrukte visitekaarten inclusief het ontwerp.

 • Flyer digitaal

  Deze media-uiting is digitaal van telefoon formaat of een formaat van 1920x1080px.

Huisstijl Gold

Het Huisstijl Gold pakket is het meest complete pakket waar jij jouw onderneming exclusief mee kunt maken..

650,- / Pakket
 • Logo

  Drie logo concepten.

 • Visitekaarten 1000st

  Dit zijn 1000 gedrukte visitekaarten inclusief het ontwerp.

 • Briefpapier

  Deze media-uiting is digitaal.

 • Flyer digitaal

  Deze media-uiting is digitaal van telefoon formaat of een formaat van 1920x1080px.

 • Flyers 1000st

  Dit zijn 1000 gedrukte flyers inclusief het ontwerp.

 • Spandoek

  Spandoek heeft een afmeting van 3x4m.

 • Banner 100x200cm

  Dit is een geheel compleet uitklapbare banner van 100x200cm.

Huisstijl Silver

Het Huisstijl Silver pakket is een pakket waarmee jij jouw onderneming verder kunt verdiepen.

450,- / Pakket
 • Logo

  Drie logo concepten.

 • Visitekaarten 500st

  Dit zijn 500 gedrukte visitekaarten inclusief het ontwerp.

 • Briefpapier

  Deze media-uiting is digitaal.

 • Flyer digitaal

  Deze media-uiting is digitaal van telefoon formaat of een formaat van 1920x1080px.

 • Banner 85x200cm

  Dit is een geheel compleet uitklapbare banner van 85x200cm.

Alle prijzen zijn exclusief de BTW.

Veel gestelde vragen

De manier om een pakket aan te vragen is heel simpel. Ga naar de pagina van het soort pakket dat u wilt aanschaffen. Klik dan vervolgens op aanschaffen bij het pakket naar keuze en vul dan het invulformulier in. Hierna zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zit er een media-uiting niet in het door u gekozen pakket die u er wel in wilt hebben? Neem dan contact of via Whatsapp of per mail om dit toch aan te vragen.

Ga naar de pagina genaamd aanvragen. Vervolgens vult u het aanvraag formulier in. Na dit te hebben gedaan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Na het insturen van een aanvraag formulier binnen de termijn van een kortingsactie zal de korting verrekend worden in de offerte.

Ontdek de kracht van visuele communicatie met Nouvatio! Onze creativiteit en vakmanschap brengen uw merk tot leven.

Copyright © 2023 Nouvatio.nl

Chat openen
NOUVATIO
Hallo 👋
Hoe kunnen we u helpen?